Dé meest populaire herenkapsels voor 2022

Ieder jaar zijn er verschillende trends terug te vinden als het aankomt op herenkapsels. Ook dit jaar zijn er weer een aantal unieke trends te vinden voor de herenkapsels in de zomer. Wat zijn nu de meest populaire herenkapsels voor 2021 vraag je je af? Om hierachter te komen zal je snel verder moeten lezen, we laten het je hieronder allemaal zien!

  • Undercut

De afgelopen jaren was de undercut een van de populairste herenkapsel in het kort voor de mannen. Deze coupe zal ook dit jaar veel terug te vinden zijn. Het is een van de herenkapsels die is te herkennen aan de klassieke uitstraling. Dit kapsel kan gecombineerd worden met een verscheidenheid aan andere soorten herenkapsels op de bovenkant. Zo kan een undercut prima samengaan met de bekende jaren 80 kuif. Of ga voor een iets agressievere uitstraling door te kiezen voor de slickback undercut, hét bekende kapsel uit de serie Peaky Blinders.

  • Disconnected Undercut

Voor wie een kort kapsel met een grote impact wil, is de disconnected undercut een prima keuze om voor te gaan. Deze stijlvolle en opvallende look heeft geschoren zijkanten met een langere lengte bovenop. Het ziet er geweldig uit met een baard. Van alle herenkapsels in 2021 is dit het kapsel wat echt het beste op zal vallen. Hou er wel rekening mee dat dit kapsel echt wel even wennen is als je hem voor het eerst neemt. Eenmaal gewend wil je misschien wel nooit meer terug naar de standaard korte herenkapsels.

  • Low fade

Als we het hebben over populaire herenkapsels voor 2021 dan mag de low fade natuurlijk niet ontbreken. Een van de grootste voordelen van de fade herenkapsels is dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan je smaak. Wil je bijvoorbeeld een ingetogen maar toch uiterst stijlvolle look, dan is een laag opgestoken kapsel een uitstekende keuze. Hou je van wat wilder dan kan je het haar bovenop wat langer laten. Dit is wellicht dé meest populaire keuze voor mannen vandaag de dag.

  • Zijscheiding

Hoewel er nog veel meer nieuwe en opwindende kapseltypes voor mannen zijn, blijft de zijscheiding een van de populairste keuzes om voor te gaan. Wie houdt er niet van deze eenvoudige maar toch nette look? De zijscheiding is van alle herenkapsels dé keuze om te maken als je netjes op het werk wilt verschijnen. Combineer dit kapsel met een net pak en een bijpassende stropdas en je weet zeker dat je er altijd weer in stijl bij zal lopen.

  • Buzz cut

Voor de mannen die van een kort kapsel houden is buzz cut een modieuze look om te proberen. Om deze stijl ook in het nieuwe jaar fris te houden, combineer je hem met een edgy look en bijpassende kleding. Zo staat een paar stoere jeans en een leren bikerjack erg leuk bij dit herenkapsel. In tegenstelling tot wat nog wel eens wordt gedacht kan je de buzz cut niet zomaar zelf aanbrengen. Je wilt namelijk wel verzorgd over straat kunnen. Dit gaat niet met allerlei happen uit je haar.

  • Caesar cut

De Caesar cut is ooit gedragen door Julius Caesar zelf, dit kan je wel zien aan de naam zelf. Dit kapsel wordt al lang geaccossieerd met een krachtige uitstraling. Dit kapsel staat bekend om de opgeschoren zijkanten en de kleine horizontale pony. Je kunt ook overwegen om deze look te laten vervagen voor een meer moderne look als je dit liever hebt. Uiteraard kan één van onze kappers bekijken wat er voor jou mogelijk is.

Kies jij ook voor een van deze herenkapsels?

Dankzij het bovenstaande overzicht aan herenkapsels in 2021 weet je precies wat er op dit moment populair is. Mocht je zelf willen kiezen voor een van deze herenkapsels dan staan wij voor je klaar. Door vandaag nog een afspraak te maken of even te bellen naar onze heren kapsalon kan ook jij binnen no time voorzien zijn van een geheel nieuw kapsel. Neem ook zeker een kijkje op de rest van de site om meer te weten te komen over onze heren kapsalon voor alle soorten herenkapsels. Voor je het weet ben ook jij weer helemaal fris geknipt!