Micheli

  • Beleving
  • Ontspanning
  • Gezelligheid

Onze Producten

Omschrijving

Deze ongeloofelijke ”clay-wax” is gemaakt met een vleugje Quicksand en biedt een super high hold met een semi-matte finish. Dit hoge kwaliteit styling product zal altijd met je meewerken en zich nooit tegen je keren. Het bevat de beste delen van sculpting clay gecombineerd met een melange van natuurlijke waxen voor het bereiken van hoge pompadours en creatieve kapsels die de hele dag in model blijven.

Gebruik

Begin met het opwarmen van een kleine hoeveelheid Hanz de Fuko Claymation tussen je handpalmen. Vervolgens aanbrengen op droog haar voor een hoge hold en semi-matte look. Voor een natuurlijke glans aanbrengen op vochtig haar.

Omschrijving

Dit hoge hold product bestaat uit een deel stylingwax en een deel droge shampoo. De zanderige formule bevat diatomeeënaarde, een zachte korrelige rots, vergelijkbaar met puimsteen dat overtollig olie opzuigt van je haar en hoofdhuid.

Gebruik

Wrijf een kleine hoeveelheid van de Hanz de Fuko Quicksand tussen je vingertoppen. Breng het vervolgens aan in droog (geföhd) haar om enorme textuur en volume te creëren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.