Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Haarstijl Tips!

Elk kapsel is anders, maar de meeste problemen op het gebied van de juiste haar stijl zijn universeel. Wat moet je in je haar stoppen, wat is het meest geschikt voor jouw haar en wat doe je met kalende plekken? Dit zijn zes haar style tips om je te helpen.

Stijlvolle mannen kapsels met deze haar stijl tips

Geschikte mannen kapsels vind je in alle soorten en maten. Of je nou kapsels voor mannen met grote oren zoekt of op zoek bent naar een kapsel voor mannen met inhammen. Deze zes haar style tips zijn algemene tips, waarmee jij jouw haar goed verzorgd en stijlvol voor de dag kan komt.

1- Föhn je haar

Föhnen is iets wat waarschijnlijk niet elke man doet. Toch valt dit sterk aan te raden. Als je je haar voor het slapengaan droog föhnt, kan je het doorgaans sneller in model brengen in de ochtend. Mocht je ’s ochtends een douche hebben gepakt, dan is het ook dan snel droog met een föhn. Door te föhnen creëer je meer volume in je haar, zeker als je er een beetje pre-styler bij gebruikt. Door met je vingers je haar in model te föhnen, zorg je voor een natuurlijk model. De föhn is dus onmisbaar bij je haar style routine.

2- Gebruik conditioner

Shampoo, gel en wax gebruiken we allemaal. Grote kans echter dat je niet (altijd) conditioner gebruikt. Door dit wel te doen, draag je bij aan een haar style die goedverzorgd is. Je haar wordt door conditioner namelijk gezonder en is ook nog eens makkelijker te stijlen.

3- Dunner wordend haar

Pas op als je haar dunner wordt of je te maken krijgt met inhammen. Te agressief vechten tegen dit natuurlijke verschijnsel zorgt voor een verkeerde look. Probeer je kale plekken niet te verhullen door dun haar over de kale plekken heen te kammen. Probeer in plaats daarvan je haar meer volume aan te brengen (door bovenstaande tips), of je gehele kapsel wat korter te knippen.

4- gebruik niet teveel haarproducten

Less is more. Die uitspraak geldt niet alleen voor je kledingstijl, maar ook voor je kapsel. Neem in je haar style routine geen haarproducten op die te vet zijn. Gebruik ook niet teveel mousse, wax en haarspray. Je kapsel lijkt hierdoor te gemaakt en je hoofdhuid kan geïrriteerd raken. Bovendien is een vette coupe niet het meest sexy herenkapsel volgens vrouwen.

5- pas op met teveel experimenteren

Een keer wat anders met je haar kan geen kwaad. Sterker nog; spelen met je coupe zorgt ervoor dat jouw haar style perfect aansluit bij verschillende gelegenheden en outfits. Je haar in een scheiding, de keer daarna naar achteren, of juist lekker wild, zorgt voor afwisseling. Het echte werk kan je beter aan de professionals overlaten. Ga dus niet zelf proberen je haar bij te knippen of te verven. Het resultaat is wellicht goedkoper, maar nooit zo mooi als wij het zouden doen.

6- investeer in ons (advies)

Kijk bijvoorbeeld op onze social media account om een beeld te krijgen bij onze werkwijze en resultaten. Vraag ons ook als je eenmaal zit om advies. Wat past er goed bij jouw haar style, de vorm van je gezicht en je uitstraling? Zo loop jij met een tevreden gevoel én een mooie coupe de zaak vervolgens weer uit.