Fineline Tattoo

Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Wat Zijn Fineline Tattoos?

Het is tegenwoordig steeds normaler om een tatoeage te hebben. Het is vaak een uiting van een gevoel of gedachte. Dit vereeuwig je door middel van een tattoo.
Er zijn verschillende soorten en manieren om tattoos te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van Fineliner tattoos. Dit zijn fijne lijntjes in de vorm van woordjes, zinnen, symbolen of wat grotere plaatjes. De mogelijkheden zijn eindeloos en in combinatie van jouw fantasie en ideeën creëren wij speciaal voor jou een unieke tekening. Deze wordt voor jou getekend totdat jij tevreden bent.

Waarom een tattoo?

Tatoeages worden vaak geassocieerd met ‘coole’, brutale en moedige mensen. Het geeft ook een gevoel van macht en vrijheid om zelf te mogen bepalen wat je met je lichaam doet. Tatoeages kunnen je helpen je zelfverzekerder te voelen en om je lichaam en je individualiteit te omarmen.
Bij het selecteren of bedenken van een ontwerp van je tatoeage kan je je creatieve kant aan de wereld tonen. Niets is te gek. Je kunt op je lichaam laten plaatsen wat jij wilt laten tatoeëren.

Tattoo ideeën

Tattoo ideeën opdoen kan soms heel lastig zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel ontwerpen om uit te kiezen. Daarom hebben wij enkele voorbeelden waardoor je wat gemakkelijker inspiratie opdoet om een ontwerp uit te kiezen, of te laten maken. Het is namelijk wel belangrijk dat je weet wat je op een lichaamsdeel wil laten tatoeëren.

Tattoo met betekenis

Een tattoo is wel zo mooi, als het ook een betekenis heeft. Er zijn verschillende opties mogelijk. Namelijk:

01. Quotes

Dit zijn de meest gebruikte tattoos die een betekenis hebben. Quotes zijn zinnen (oftewel citaten) die een persoon ooit heeft gezegd en daar een diepe betekenis achter hebben staan. Een quote kan bij jou een herkenningspunt zijn waar je jezelf in kan vinden.

02. Een engel

Een tattoo van een engel wordt vaak geassocieerd met het hebben van hoop en een bepaalde loyaliteit aan iets of iemand. Een tattoo van een engel is daarom best wel in trek bij velen.

02. Een roos

De roos. We kennen het allemaal. De één gebruikt het als teken van liefde, de ander als een vertegenwoordiging van schoonheid en een ander aan het gedenken van een persoon. De roos heeft een bepaalde emotionele waarde voor mensen. De roos is wellicht wel het meest emotionele herkenningspunt wat we allemaal herkennen.

04. Romeinse cijfers

Romeinse cijfers kunnen een bepaalde tijd uit jouw leven omschrijven waarin een bepaald persoon, gebeurtenis of evenement zich heeft plaatsgevonden in jouw leven. Bovendien stralen Romeinse cijfers een bepaalde schoonheid uit, wat wellicht puur voor de uitstraling belangrijk is.

05. Letters

Een letter Tattoo kan zoveel betekenen. Een tattoo in de vorm van een letter kan zeker een betekenis hebben wat heel persoonlijk is, waardoor mensen voornamelijk voor een bescheiden letter kiezen om een speciaal iets of iemand te gedenken. Een letter tattoo is daarom ideaal voor mensen die niet al teveel ruimte willen laten bedekken op hun lichaam, maar toch een tattoo met een mooie betekenis erachter willen hebben.

Want to learn more

Dieren tattoos

Een dierentattoo is ten eerste mooi om te zetten, maar zeker om te zien. Dierentattoos zijn razend populair aan het worden omdat mensen zich kunnen identificeren in een dier. De
karaktereigenschappen zijn voornamelijk factoren waar een mens zich bij kan meten. Verder kunnen mensen ook een huisdier laten tatoeëren, waardoor er weer een emotioneel stukje aan de tattoo verbonden zit. De meest populaire tattoos zijn:
Een Leeuw staat voor kracht, moed en loyaliteit aan zijn naasten. Het is de koning van de dieren en ziet er ook prachtig uit. Een leeuwen tattoo weergeeft precies hoe jij je voelt!
Een uil tattoo word door indianen als beschermer gezien tegen kwade geesten. Mensen die hier in geloven kunnen er daarom voor kiezen voor deze tattoo. De Griekse Godin: Athena, wordt vaak afgebeeld met een uil.
Een tijger tattoo is vergelijkbaar met een leeuw, alhoewel de tijger net wat agressiever is en dus kan staan voor wraak of gevaar. Maar zoals altijd kan iemands interpretatie compleet anders zijn dan wat hierboven beschreven staat.
Een olifanten tattoo is in het hindoeïsme een symbool voor succes, wijsheid en geluk. Olifanten zijn hulpvaardig en proberen mensen te helpen. Wellicht dat mensen zichzelf daar in kunnen vinden.
Een olifanten tattoo is in het hindoeïsme een symbool voor succes, wijsheid en geluk. Olifanten zijn hulpvaardig en proberen mensen te helpen. Wellicht dat mensen zichzelf daar in kunnen vinden.
Een honden tattoo of hondenpoot tattoo wordt voornamelijk gezet om persoonlijke redenen. Misschien om een belangrijke viervoeter uit het verleden te herdenken of een huidig huisdier te eren door middel van een tattoo.

Impressie beelden