kapsalon doetinchem

Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Kapsalon Doetinchem

Haar is kunst. Dat weten wij als geen ander bij Micheli. Bij onze kapsalon in Winterswijk, vlak bij Doetinchem, ben je van harte welkom om van je kapsel een waar kunstwerk te maken.

 

In onze salon staan wij altijd voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Bij ons kom je binnen met verwachtingen, en stap je de deur uit met overtroffen verwachtingen. We maken graag een praatje met onze klanten om hen beter te leren kennen en een band op te bouwen. Dát is onze kracht.

Welkom bij barber Doetinchem

Of het nu gaat om knippen, het zetten van secret extensions of het geven van haarstijl tips, bij Micheli staan we voor je klaar. Onder het genot van een kop koffie, thee, wijn of glas whiskey kun je heerlijk even relaxen terwijl je haar geknipt wordt. Hoe fijn is dat.

 

Micheli is een warm bad. Wij leren onze klanten graag kennen door het gesprek aan te gaan. Niet voor niets past persoonlijke aandacht binnen onze visie. Bij ons loop je de salon binnen met verwachtingen, en stap je de deur uit met overtroffen verwachtingen. 

Voel je welkom en boek gemakkelijk je volgende knipbeurt bij Micheli.

Maak je afspraak bij Micheli, kapper Doetinchem

Bij Micheli zien we kapsels als beeldhouwkunst. Naarmate je aan het knippen bent ontstaat er steeds meer detail en precisie. Het eindresultaat is een kapsel wat precies bij de wensen van onze klant past. Dát is waar we naar streven.

Een afspraak inplannen bij kapsalon Micheli in Winterswijk, vlakbij Doetinchem, is eenvoudig én snel gedaan. Middels een telefoontje kun je ons bellen voor een afspraak, maar je kunt natuurlijk ook online een afspraak maken. Soms laat onze agenda het toe dat je zonder afspraak kunt langskomen. Dat kunnen wij alleen niet garanderen, dus is een afspraak maken het makkelijkst en fijnst. De koffie staat vast voor u klaar!