Tattooshop Doetinchem

Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Tattooshop Doetinchem

De laatste jaren is de populariteit rondom het zetten van tattoos enorm gestegen. Een tatoeage verteld een verhaal. De een vind een bepaald ontwerp ‘gewoon’ mooi, dan ander heeft een achterliggend verhaal dat te maken heeft met het leven of de persoonlijkheid.

Bij Tattooshop Micheli in Winterswijk, vlak bij Doetinchem, zijn wij expert op het gebied van fineliner tattoos. Dit zijn tatoeages met fijne lijntjes die als geheel een woord, zin, symbool of grote plaatje vormen. Hierbij zijn de mogelijkheden enorm en is er alle ruimte voor fantasie en creativiteit. Fineline tattoos zijn ontzettend uniek en vertellen het verhaal van een persoon. Bij Micheli zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent.

Tattoo Doetinchem

Waar tattoos vroeger altijd stoer en groot moesten zijn, stijgt de populariteit van minimalistische tatoeages enorm. Dat komt doordat tattoos steeds meer een verhaal krijgen. Er zijn talloze redenen waarom mensen ervoor kiezen om een symbool of tekst te vereeuwigen op hun lichaam. Dat vinden wij prachtig. 

 

Bij Micheli staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een eigen ontwerp of een gekozen ontwerp van ons, wij werken met net zoveel liefde om een prachtig eindresultaat te vormen. Ook denken we graag met je mee om een ontwerp te bedenken waar jij trots op kunt zijn,

Achter iedere tattoo zit een verhaal

Een idee bedenken voor een tattoo kan ontzettend lastig zijn. Het is namelijk niet zomaar iets. Je laat iets op je lichaam vereeuwigen. Bij Micheli helpen we je dan ook graag met het vinden van een prachtig ontwerp waar jij 100% achter staat.

 

Je kunt op Google vast oriënteren welke kant je op wilt. Waarschijnlijk weet je het verhaal achter je toekomstige tatoeage al. Zoek naar synoniemen, voorbeelden of afbeeldingen die bij jouw gedachtes passen. Wil je bijvoorbeeld een tatoeage als eerbetoon laten zetten? Denk dan bijvoorbeeld aan de karakter eigenschappen van die persoon, of een bepaald spreekwoord dat hij/zij altijd zei. 

 

Heb je een uniek ontwerp gekozen en weet je precies wat er op je lichaam mag worden gezet? Mooi! We gaan graag voor je aan de slag om een tatoeage te zetten waar je met warme gevoelens naar kunt blijven kijken.

Maak je afspraak bij Tattooshop Micheli

Heb je interesse in het laten zetten van een fineline tattoo? Plan dan hier je intake in, zodat wij voor je aan de slag kunnen met het zetten van een prachtige tatoeage waar jij trots op kunt zijn.