Micheli

  • Beleving
  • Ontspanning
  • Gezelligheid

Before/After

Transformaties

Taper Fade

 

Na drie en een halve maand niet naar de kapper geweest te zijn hebben zijn mooie lange haren plaats gemaakt voor een strakke “taper fade”. Dit betekend dat de bakkebaarden en de nek gedeelte mooi zijn overgelopen van “niets naar iets”.  Dit geeft een mooie finish maar het is ook heel efficiënt omdat het geleidelijk uitgroeit in plaats van direct uitgroeien naar een “matje”. Zo houdt je jouw kapsel langer goed omdat deze kortere gedeeltes minder snel overtollig worden.

Mid Razor Fade

 

Na vier maanden niet naar de kapper geweest te zijn hebben zijn lange haren plaats gemaakt voor een strakke “mid razor fade”. Dit betekend dat de gehele coupe in een medium hoogte overgelopen is van “niets naar iets”.  De onderkant is dan ook geheel glad geschoren. Dit is een wat sportiever uitziend kapsel. Voornamelijk populair onder de jongeren.

Mid Razor Fade

 

Na vier maanden niet naar de kapper geweest te zijn hebben zijn afro krullen plaats gemaakt voor een strakke “mid razor fade”. Dit betekend dat de gehele coupe in een medium hoogte overgelopen is van “niets naar iets”.  De onderkant is dan ook geheel glad geschoren. Dit is een wat sportiever uitziend kapsel. Voornamelijk populair onder de jongeren.

Taper Fade

 

Na vier maanden niet naar de kapper geweest te zijn hebben zijn mooie lange haren plaats gemaakt voor een strakke “taper fade”. Dit betekend dat de bakkebaarden en de nek gedeelte mooi zijn overgelopen van “niets naar iets”.  Dit geeft een mooie finish maar het is ook heel efficiënt omdat het geleidelijk uitgroeit in plaats van direct uitgroeien naar een “matje”. Zo houdt je jouw kapsel langer goed omdat deze kortere gedeeltes minder snel overtollig worden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.