Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Kapsalon Groenlo

Ben je op zoek naar een nieuwe look? Voor een modieuze styling van je kapsel ben je bij Micheli op het juiste adres. Wij zijn een kapsalon waar de verwachtingen worden overtroffen. Onze kappers en kapsters zijn ervaren op het gebied van haarmode en weten precies wat de trend van nu is.

Door zorg en liefde voor het vak kunnen we voor iedere klant een mooi eindresultaat brengen. Daarnaast proberen we altijd het gesprek met onze klanten aan te gaan, om ze beter te leren kennen en het verhaal achter iemand te ontdekken. We ontvangen je dan ook graag in onze kapsalon, waar de koffie, thee, wijn, bier of whiskey alvast voor je klaar staat! 

Zien we je snel bij Micheli in Winterswijk, vlak bij Groenlo? 

Welkom bij barber Groenlo

Dames of heren haarmode, niets is voor ons te gek. Onze knippende toppers weten precies wat de trending mode is en hoe ze met zorg en passie een mooi eindresultaat kunt opleveren.

 

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten met een glimlach de kapsalon verlaten. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat een bezoek aan Micheli comfortabel en prettig is. Wij zijn een luisterend oor en doen altijd wat ons gevraagd wordt. Daar kun je op rekenen.

Maak je afspraak bij Micheli, kapper Groenlo

Bij Micheli zien we een knipbeurt net als beeldhouwkunst. Net als met beeldhouwen werk je naar een eindresultaat toe waarbij je steeds meer precisie en detail ziet. Het eindresultaat is een kapsel waar onze klant tevreden mee is. Als de klant blij is, zijn wij dat ook. Dát is waar we altijd naar streven.

Een afspraak inplannen bij kapsalon Micheli in Winterswijk, vlakbij Groenlo, is gemakkelijk én snel gedaan. Je kunt zowel telefonisch als online een afspraak bij ons plannen. Soms laat onze agenda het toe dat je zonder afspraak kunt langskomen. Dat kunnen wij alleen niet garanderen, dus is een afspraak maken het makkelijkst voor ons en voor jou.

 

We zien je graag snel in onze kapsalon! De koffie staat vast voor je klaar.