Tattooshop Aalten

Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Tattooshop Aalten

Tatoeages worden steeds populairder. Waar het vroege gebruikelijk was om een grote, stoere tatoeage te zetten, neemt het aantal minimalistische tattoos steeds meer toe. Bij Micheli zijn wij expert op het gebied van minimalistische fineline tattoos en kunnen we alle ontwerpen zetten.

Wij geloven dat er achter iedere tattoo een verhaal zit. Zo kun je er simpelweg voor kiezen om een tatoeage te nemen die je mooi vind, maar kan het ook goed zijn dat je voor een eerbetoon aan een geliefde kiest. Bij Micheli is er altijd ruimte voor fantasie en creativiteit. We denken graag met je mee om een prachtig ontwerp te maken waar jij met warme gevoelens naar kan blijven kijken.

 

We zien je graag in onze tattooshop in Winterswijk, vlak bij Aalten.

Tattoo Aalten

Waar tattoos vroeger altijd stoer en groot moesten zijn, stijgt de populariteit van minimalistische tatoeages enorm. Dat komt doordat tattoos steeds meer een verhaal krijgen. Er zijn talloze redenen waarom mensen ervoor kiezen om een symbool of tekst te vereeuwigen op hun lichaam. Dat vinden wij prachtig. 

 

Fineline tattoos zijn relatief klein en kunnen snel een prachtig geheel vormen. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen ervoor om een fineline tattoo te laten zetten. Hierbij kun je kiezen voor fineline tattoos met teksten, letters, nummers, afbeeldingen en andere symbolen.

Achter iedere tattoo zit een verhaal

Het bedenken van een mooi ontwerp kan soms erg lastig zijn. Daarom staan we bij Micheli voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een tattoo waar jij trots op zult zijn.

 

Je kunt op Google vast zoeken welke kant je op wilt. Waarschijnlijk weet je het verhaal achter je toekomstige tatoeage al. Wil je bijvoorbeeld een tatoeage als eerbetoon laten zetten voor een dierbare? Denk dan bijvoorbeeld aan de favoriete hobby van die persoon, of een bepaald spreekwoord dat hij/zij altijd zei. 

 

Heb je uiteindelijk een mooi ontwerp kunnen vinden? Mooi! We gaan graag voor je aan de slag om een tatoeage te zetten waar je met warme gevoelens naar kunt blijven kijken.

Maak je afspraak bij Tattooshop Micheli

Heb je interesse in het laten zetten van een fineline tattoo? Plan dan hier je intake in, zodat wij voor je aan de slag kunnen met het zetten van een prachtige tatoeage waar jij trots op kunt zijn.