TATTOOSHOP LICHTENVOORDE

Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Tattooshop Lichtenvoorde

Tattooshop Micheli in Winterswijk, vlak bij Lichtenvoorde, is de place to be voor het zetten van fine line tattoos. Onze tattoo artist heeft jarenlange ervaring in het zetten van de minimalistische tatoeages en is een waar meesterbrein als het aankomt op het bedenken van creatieve ontwerpen. Niet voor niets vinden steeds meer mensen de weg naar Micheli.

In onze tattoo shop staat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Wij leveren graag kwalitatieve tattoos in een warme en comfortabel setting. We maken dan ook graag een praatje met je om meer van je te weten te komen en het verhaal achter je tattoo te ontdekken. Onder het genot van een kopje koffie, thee, wijn of whiskey kun je heerlijk relaxen terwijl jouw tatoeage voor je wordt gezet.

Tattoo Lichtenvoorde

Of je nu komt voor een trendy knipbeurt os een prachtige fineline tatoeage, wij staan altijd voor je klaar. Onze medewerkers willen maar wat graag een praatje met je maken en bouwen een hechte band op. Ons doel is namelijk om ervoor te zorgen dat de verwachtingen worden overtroffen.

 

Een fineliner tattoo betekent vaak heel veel voor mensen. Dit komt doordat er meestal een achterliggende gedachte zit achter het zetten van een tatoeage. Micheli werkt daarom met passie en liefde om ervoor te zorgen dat het design zo mooi mogelijk wordt gezet op je lichaam.

Achter iedere tattoo zit een verhaal

Een ontwerp bedenken kan vaak lastig zijn. Dat komt doordat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Toch moet je beseffen dat een tatoeage vereeuwigd wordt op je lichaam, dus moet je er volledig achter staan. Bij Micheli weten we als geen ander dat het heel fijn kan zijn als er iemand met je mee kan denken. Onze tattoo artist brengt haar fantasie en ideeën over om uiteindelijk tot een mooi eindresultaat te komen.

 

Kijk vast op Google of je een mooi ontwerp kunt vinden. Wanneer je een voorbeeld hebt is het gemakkelijker om een uiteindelijk ontwerp te vinden waar je met trots naar kan blijven kijken. Als je bijvoorbeeld een tatoeage zoekt als eerbetoon kan het prettig zijn als je weet welke richting je op wilt.

 

Heb je uiteindelijk een mooi ontwerp kunnen vinden? Mooi! We gaan graag voor je aan de slag om een tatoeage te zetten waar je met warme gevoelens naar kunt blijven kijken.

Maak je afspraak bij Tattooshop Micheli

Heb je interesse in het laten zetten van een fineline tattoo? Plan dan hier je intake in, zodat wij voor je aan de slag kunnen met het zetten van een prachtige tatoeage waar jij trots op kunt zijn.