Tattooshop Groenlo

Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Tattooshop Groenlo

Tattoos waren vroeger vaak groot en stoer. Vandaag de dag zien we echter steeds meer dat de populariteit rond kleine minimalistische tatoeages toeneemt. Bij Micheli zijn onze tattoo-artists ervaren op het gebied van fineline-tattoos.

Voor ons heeft iedere tattoo een verhaal. Zo kun je een tatoeage simpelweg mooi vinden vanwege het ontwerp, maar is het ook goed mogelijk dat je een eerbetoon wilt laten vereeuwigen op je lichaam. Micheli denkt graag met je mee, zodat we samen tot een mooi ontwerp komen waarin het verhaal en de omliggende fantasie samen komen. Ons doel is om een tatoeage te zetten waar jij met warme gevoelens naar kan blijven kijken.

 

Zien we jou binnenkort in onze tattooshop in Winterswijk, vlak bij Groenlo? Leuk!

Tattoo Groenlo

Bij Micheli ben je van harte welkom voor een trendy knipbeurt of een prachtige fineline tattoo. Wij staan altijd voor je klaar en staan je graag te woord voor een praatje. Op deze manier leren wij onze klanten beter kennen en bouwen we een hechte band op. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de verwachtingen vooraf worden overtroffen.

 

Fineline tattoos zijn relatief klein en minimalistisch. Toch betekent zo’n tatoeage vaak heel veel voor iemand. Er zit dan een achterliggende gedachte achter of het geeft de persoon meer zelfvertrouwen. Bij Fine line tattoos kun je denken aan cijfers, letters, afbeeldingen, symbolen en andere cryptische figuurtjes.

Achter iedere tattoo zit een verhaal

Soms is het erg lastig om een ontwerp te bedenken dat de volledige lading over de betekenis dekt. Daarom staan we bij Micheli graag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een tattoo ontwerp waar jij met trots naar kunt kijken. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je een ontwerp vind waar je 100% achter staat.

 

Op Google kun je vast zoeken welke kant je op wilt. Waarschijnlijk weet je het verhaal achter je toekomstige tatoeage al. Wil je bijvoorbeeld een tatoeage als eerbetoon laten zetten voor een dierbare? Denk dan bijvoorbeeld eens aan de favoriete hobby van die persoon, of een bepaalde zin die hij altijd gebruikte. Ook belangrijke data wordt vaak gekozen om een bepaald persoon te eren.

 

Heb je uiteindelijk een mooi ontwerp kunnen vinden? Mooi! We gaan graag voor je aan de slag om een tatoeage te zetten waar je met warme gevoelens naar kunt blijven kijken.

Maak je afspraak bij Tattooshop Micheli

Heb je interesse in het laten zetten van een fineline tattoo? Plan dan hier je intake in, zodat wij voor je aan de slag kunnen met het zetten van een prachtige tatoeage waar jij trots op kunt zijn.