Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Kapsalon Aalten

Op zoek naar een professionele kapsalon waar een informele sfeer hangt en waar je je altijd welkom voelt? Bij kapsalon Micheli in Winterswijk, vlak bij Aalten, ben je van harte welkom. Een knipbeurt voelt hier als een warm bad. Onze kappers en kapsters zijn vriendelijk, staan je graag te woord en willen je ook echt beter leren kennen. Dat bouwt een band op, iets dat we ontzettend fijn vinden!

Onder het genot van een biertje, wijntje, kop koffie of thee kun je heerlijk relaxen terwijl je haar wordt geknipt. Micheli staat er dan ook bekend als een kapsalon waar vreugde en passie voor het vak samen komen.

 

Maak dan ook snel een afspraak voor een professionele knipbeurt in het gezellige Winterswijk, vlakbij Aalten!

Welkom bij barber Aalten

Of het nu gaat om een knipbeurt, het zetten van secret extensions of het geven van haar styling tips, bij Micheli staan we dagelijks voor je klaar. Wij leren onze klanten graag kennen door het gesprek aan te gaan. Niet voor niets past persoonlijke aandacht binnen onze visie. Bij ons loop je de salon binnen met verwachtingen, en stap je de deur uit met overtroffen verwachtingen. 

Maak je afspraak bij Micheli, kapper Aalten

Knippen is voor Micheli hetzelfde als beeldhouwen. Naarmate je aan het knippen bent ontstaat er steeds meer detail en precisie, wat leidt tot een waar kunstwerk waar je trots op bent. Het eindresultaat is een kapsel wat precies bij de wensen van onze klant past. Dát is waar we naar streven. Is de klant blij? Dan zijn wij dat ook.

Een afspraak inplannen bij kapsalon Micheli in Winterswijk, vlakbij Aalten, is gemakkelijk én snel gedaan. Je kunt ons bellen voor een afspraak, maar je kunt natuurlijk ook online een afspraak maken. Soms laat onze agenda het toe dat je zonder afspraak kunt langskomen. Dat kunnen wij alleen niet garanderen, dus is een afspraak maken het makkelijkst voor ons en voor jou.

 

We zien je graag snel in onze kapsalon!