Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Haarverlies!

Er zijn verschillende oorzaken waarom mannen haaruitval hebben. De grootste oorzaak is erfelijke haaruitval. De boosdoener in dit geval is het hormoon dihydrotestosteron. Dit is een hormoon dat zowel bij mannen als vrouwen voorkomt en wordt gevormd uit het mannelijke hormoon testosteron en het 5-alpha-reductase enzym. Termen die je in eerste instantie weinig zullen zeggen, maar simpel gezegd wordt het dihydrotestosteron afgebroken door het enzym. Het gevolg hiervan is dat de groeifase van het haar verkleind wordt en uiteindelijk de haarwortelzakjes zullen afsterven. Hierdoor ontstaat er een minder bedekte plek op de hoofdhuid die uiteindelijk geheel kaal zal worden. Heb jij hier last van? Dan ben je niet de enige. Zo’n 40%  van de Nederlandse mannen heeft haarverlies.

het juiste kapsel en styling

Ondanks dat je haar met de jaren een stuk dunner is geworden valt er met het juiste kapsel toch nog een volle en stijlvolle look te creëren. Heb je last van inhammen? Ga dan voor een kapsel waarbij zowel de zijkanten als de bovenkant kort zijn. Een pompadour is een geschikt kapsel wat gedragen kan worden bij dunner wordend haar. Bij mannen die kalend zijn op hun kruin adviseren we een kort of gemillimeterd kapsel. Kun je toch moeilijk afstand doen van je lange manen? Draag deze dan naar achteren.

Kapsels voor mannen met inhammen

 

Als je last hebt van inhammen dan is het belangrijk dat je het juiste kapsel kiest. Inhammen hoeven helemaal geen probleem te zijn als je met je kapsel de juiste lijnen creëert. Met deze kapsels verberg je niet zo zeer je inhammen maar creëer je een mooie lijn die niet storend is.