Kapsalon Lichtenvoorde

Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Kapsalon Lichtenvoorde

Ben je op zoek naar een professionele kapsalon die zowel heren als dames knipt? Dan is Micheli de kapsalon voor jou. Bij ons staat de koffie, thee, wijn of whiskey al voor je klaar. Onder het genot van een heerlijke versnaperingen en een praatje met de kapper wordt er met liefde en passie gewerkt aan een mooi einderesultaat: Een trendy knipbeurt waardoor jij trots de kapsalon verlaat.

Verwachtingen overtreffen is datgene wat wij belangrijk vinden. Wij zijn een professionele barber waar onze klant serieus wordt genomen. Wij nemen de tijd voor je en staan je graag te woord om een praatje met je te maken.

 

Kapsalon Micheli ligt in Winterswijk, vlak bij Lichtenvoorde. We zien je graag langskomen in onze prachtige salon!

Welkom bij barber Lichtenvoorde

Onze kappers en kapsters weten alles op het gebied van knippen. De nieuwste trends op het gebied van haarmode zijn bij ons al bekend voordat ze publiekelijk populariteit krijgen. Dat is waardoor wij nét even voorlopen op menig andere kapsalons. Daarnaast zijn wij altijd vriendelijk naar onze klanten en is persoonlijke aandacht onze visie.

 

Ons doel is om je een trendy knipbeurt te geven, waarbij je heerlijk tot rust kan komen in een comfortabele setting. Met een heerlijke koffie, thee, whiskey of wijn is dat natuurlijk een stuk makkelijk, al zeggen we het zelf!

Maak je afspraak bij Micheli, kapper Lichtenvoorde

Knippen is beeldhouwen, dat is de term die we altijd naar buiten dragen bij Micheli! Wij zien een kapsel als ware kunst. Net als met beeldhouwen werk je naar een eindresultaat toe waarbij je steeds meer precisie en detail ziet. Het eindresultaat is een kapsel waar onze klant tevreden mee is. Als de klant blij is, zijn wij dat ook. Dát is waar we altijd naar streven.

Een afspraak inplannen bij kapsalon Micheli in Winterswijk, vlakbij Lichtenvoorde, is gemakkelijk én snel gedaan. Je kunt zowel telefonisch als online een afspraak bij ons maken. Wandel je liever binnen zonder een afspraak te maken? Als de agenda het toelaat is dat geen enkel probleem! Wellicht zul je even moeten wachten, maar in dat geval staat er een heerlijke kop koffie voor je klaar.

 

Maak een afspraak bij Micheli, misschien zien we je binnenkort bij ons in de kapsalon!