Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Kies voor een Lash Lift Treatment!

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. Micheli werkt met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E. Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!

Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 weken zichtbaar!

Wat is Lash Lift precies?

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een  sprekende blik te krijgen.

Before/After

Hier is mooi het resultaat na de Lash Lift te zien.

Uw wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 9 weken. De wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag om de 8 weken toegepast worden.

Before After