Secret Extensions

Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Secret Extensions

De secret extension method is uniek in Nederland!

Na jarenlange ervaring met verschillende extensions hebben wij de perfecte oplossing gevonden. De Secret Extensions die in Nederland zijn ontwikkeld is een geweldige oplossing.

Secret Extensions zijn comfortabel en natuurlijk ogende extensions. Er word geen gebruik gemaakt van lijm, wax, zichtbare ringetjes, vlechtjes of tape. Bij deze methode is er geen contact tussen de kralen en je hoofdhuid waardoor ze comfortabel zijn om te dragen en minder irriterend voor de hoofdhuid. Het gewicht van de extensions word gelijkmatig over het haar verdeeld waardoor een gezonde haargroei zonder klitten mogelijk is. Met deze methode kun je jouw haar op een staart, knotje of half vast dragen zonder dat je jezelf druk hoeft te maken over de zichtbaarheid van de extensions.

Before After

Onderhoud

Na de eerste installatie plannen we na 6/7 weken een afspraak in om je haar omhoog te plaatsen. We bespreken dan hoe de extensions hebben gezeten en of we eventueel wat aanpassingen moeten doen. Daarna moeten je extensions ongeveer elke 8/9 weken omhoog geplaatst worden. Zolang je het haar goed verzorgd met de aanbevolen producten hoeven je extensions slechts om de 8-12 maanden worden vervangen.