Henna Brows

Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Kies voor een Henna Brow Treatment!

Voordat de behandeling begint worden jouw wensen en verwachtingen besproken en wordt er uitgelegd welke mogelijkheden er zijn. Daarna gaan we over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zullen we starten met het aanbrengen van de Henna verf. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen perfect geshaped en afgewerkt met Make-Up zodat je met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt!

Een Henna Brow Treatment duurt ongeveer 45 minuten.

In filmpje is zichtbaar hoe een Henna Brow Treatment gaat en het resultaat hiervan. Het resultaat is persoonlijk en kan naar wens worden aangepast.

Wat zijn henna brows precies?

De Henna Brow Treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is Henna Brows de nieuwste trend op wenkbrauw gebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. Henna Brows kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.

Impressie