PMU

PMU staat voor Permanente Make Up. Er zijn verschillende technieken hiervoor. Wij werken de Powderbrow techniek om een mooi natuurlijk effect te creëren

Professionele medewerkers

Veel expertise

Warme en gezellige omgeving

Aandacht voor iedereen

Het proces

Elke permanente Make-Up behandeling bestaat uit twee sessies. De behandeling zelf en acht weken later volgt er een nabehandeling. De permanente Make-Up blijft ongeveer twee jaar mooi (afhankelijk van jouw huidtype en de uitgevoerde nazorg). Hierna is het bijwerken met een touch-up behandeling mogelijk.

Pre-draw

Het tekenproces is hierbij extra belangrijk het zo nauwkeurig mogelijk af te meten en zo goed mogelijk bij jouw gezicht te laten passen, Dit vergt uiterste precisie. Tussendoor wordt er met elkaar afgestemd of de juiste vorm bij jou past.

Ook geïnteresseerd in permanente wenkbrauwen?

Permanente Ombre Powderbrows

Ombre powder brows is de nieuwste techniek voor geschaduwde wenkbrauwen. De aanzet wordt licht ingeschaduwd en donkerder naar het punt van de wenkbrauw toe. Het heeft het effect van een zachte schaduw achter de bestaande wenkbrauw. Door het intensiteitsverschil waarmee gepigmenteerd wordt ontstaat een zachte, gepoederde look. Afhankelijk van jouw wensen kan de kleurhoogte gekozen worden. Deze bepaald of een natuurlijk resultaat, of juist een Make-Up look gecreëerd wordt. Voor de behandeling van start gaat, worden de wenkbrauwen voorgetekend totdat jij 100% tevreden bent. Daarna starten we pas met het zetten van de Powderbrows.